skip to Main Content

Smart Robotics kiest voor Pluriform e-logistics & e-commerce bedrijfsbreed

Smart Robotics is opgericht en wordt geleid door Mark Menting en Heico Sandee. Beiden hebben ruim 10 jaar ervaring in het realiseren van nieuwe teams en technologieën in de regio Eindhoven. Door hun ervaring in de robotica consultancy bij Alten Mechatronics kregen ze een goed beeld van de markt. Samen hebben ze een sterk nationaal en internationaal netwerk in de productieautomatisering en robotica. Na een samenwerking van drie jaar bij Alten Mechatronics, zijn Mark en Heico op 1 mei 2015 gestart met Smart Robotics, het uitzendbureau voor robots. Smart Robotics wordt ondersteund door een sterke adviesraad en een partnernetwerk waaronder de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Gibas en de TU Eindhoven.

Voor de ontwikkeling van onze slimme robots bouwen we op een team van enthousiaste en gedreven robotontwikkelaars. Zij beschikken over meerdere jaren ervaring in de robotica, zijn oplossingsgericht en hebben oog voor de uitdagingen van onze klanten in de industrie en intra-logistiek. Het merendeel van onze robotontwikkelaars is in het bezit van een MSc of PhD in de robotica. Niet voor niets: Smart Robotics, masters in flexible automation.

Smart Robotics heeft in april 2018 besloten om Pluriform e-logistics & e-commerce bedrijfsbreed te implementeren. Voor de innovatieve robotica projecten is er sprake van pojectmatige productie, voor de assemblage is er sprake van seriematig ordergestuurde productie, beide processen kunnen standaard vanuit Pluriform e-logistics worden toegepast. Voor de implementatie is een team van Smart Robotics key-users en Pluriform Software consultants van grensloos beschikbaar om gezamenlijk een succes te maken van het Smart Robotics automatiseringsproject.

 

Back To Top