skip to Main Content

Nieuw in ons team: Henri van Ham

 

Welkom Henri! Vandaag zijn we met elkaar een arbeidsovereenkomst aangegaan.

Henri start bij ons op 2 januari 2019. Met zijn achtergrond in de informatica en meer dan twintig jaar ervaring in de logistiek, gaat hij over een aantal maanden onze relaties helpen met hun supply chain vraagstukken.

3 jan. start hij meteen al met een Pluriform basis modelleer training, vervolgens wordt hij verder opgeleid tot Pluriform webmodelleur en parralel daaraan pakt hij de eerstelijns helpdesk vraagstukken op.

De manier waarop wij, logistieke uitdaging oplossen en de klik die hij ondervonden heeft tijdens zijn solliciataitegesprekken met Joost, Juul en Tuan hebben ervoor gezorgt dat Henri gekozen heeft voor Grensloos!

“Henri, wij verheugen ons op jou komst! Tot 2 januari”

Back To Top