skip to Main Content

Maak een afspraak

Als u uw automatiseringsproject naar een hoger plan wilt brengen zet dan hier uw eerste stap!

Alle primaire e-logistieke, e-commerce, communicatieve en administratieve bedrijfsprocessen bevinden zich in één software pakket!  Grensloos Pluriform Branchesoftware is een bijzondere ERP applicatie. Het is zo gebouwd dat de strategische voordelen van ERP gecombineerd zijn met de voordelen van Best of Breed. Indien u uw wensen via onderstaand contactformulier kenbaar maakt, dan zullen wij u spoedig nader contacten.

Naar keuze een afspraak via Teams, bij u op kantoor, of bij Grensloos in het middelpunt van de Benelux ons adres: Sprendlingenstraat 50 – 5061 KN te Oisterwijk Nederland telefoon: 0031 (0)13 – 711 33 08

  Bedrijf

  Postcode

  Huisnummer

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Website

  Vraag meer informatie aan voor onderstaande Grensloos Pluriform Branchesoftware informatiesystemen:

  Duurzaam aanpasbaar is de eigenschap waarin Pluriform zich het meest onderscheidt van andere ontwikkelmethodieken. Daaronder verstaan we een nieuw systeem snel kunnen realiseren, dat vervolgens evolutionair aanpassen, maar ook duurzaam (decennialang), in een korte periode en beheersbaar kunnen blijven verbeteren. Zo zijn wij een betrouwbare partner die een kwalitatief hoogwaardig systeem aflevert: standaard waar het kan, maatwerk waar nodig! Ook zullen onze abonnees door de Pluriform aanpak nooit ervaren dat het systeem tegen zijn grenzen aanloopt.


  Ja, Grensloos mag mij relevante artikelen, downloads, informatie en andere e-mails toesturen.

  Back To Top