skip to Main Content

Slimme marketplaces regeren de e-commerce!

ChannelEngine is een wereldwijd marketplaces- en e-commerce technologiebedrijf. Het e-commerce- en marketplaces beheer platform geeft merken, retailers en distributeurs de geavanceerde technische mogelijkheden die ze nodig hebben voor de complexe uitdaging van e-commerce beheer. Op het ChannelEngine-platform worden ruim 11 miljoen verschillende producten verkocht op meer dan 700 verschillende online verkoopkanalen en market places. Het bedrijf is gevestigd in Leiden, Nederland, en heeft kantoren in München, Dubai, Singapore, Melbourne, Toronto, Dublin en New York.

Grensloos Pluriform & ChannelEngine.com BV Technology Partner Agreement
Grensloos ontwikkelt een Pluriform Logistics ERP-koppeling met het platform van ChannelEngine.com voor marketplaces integraties!

Grensloos is de Pluriform Software Partner dé expert met focus op het gebied van ERP e-logistiek en standaard e-commerce web portals. Met de ultieme kracht van de innovatieve Grensloos Pluriform Software: ze blijft eeuwig jong en zo in lengte der jaren bedrijfsbreed inzetbaar.

Introductie Pluriform Software & Partners
Achter de verschillen zijn we altijd op zoek naar overeenkomsten; tussen klanten én tussen branches. Op deze manier kunnen we per branche focus houden, generieke toepassingen in Pluriform basis realiseren, de kwaliteit waarborgen en onze software naadloos laten aansluiten op de bedrijfsprocessen van de specifieke branche. Pluriform Software werkt intensief samen met Branche Partners om optimale Pluriform Modellen te ontwikkelen. Door de gezamenlijke aanpak voor permanente innovatie van Pluriform branchesoftware modellen, heeft u nooit meer een verouderd informatiesysteem!  Toepassing van Pluriform leidt dan ook permanent tot een verbetering van de informatievoorziening. Met Pluriform bespaart u op de kosten van alle systemen die Pluriform vervangt, u bespaart op arbeidskosten door uw werkproces te optimaliseren op kwaliteit en responssnelheid, en dankzij volledige, eenmalige vastlegging beschikt u over een schat aan eenvoudig te ontsluiten managementinformatie.

Pluriform Basis
In Pluriform Basis realiseren we algemeen bruikbare functionaliteit die toegepast wordt in verschillende branches, dit noemen we ook wel horizontale logica. Denk bijvoorbeeld aan relatiebeheer, financiële administratie, verkoop- en inkoopadministratie en personeelsadministratie. Deze Pluriform Basis modules worden ontwikkeld door Pluriform Software. De logica die iedereen nodig heeft laten wij meegroeien met technische en maatschappelijke ontwikkelingen. De Partners van Pluriform Software bouwen bovenop Pluriform Basis branchemodellen.

Pluriform Branchemodel
Bovenop Pluriform Basis is en wordt per branche functionaliteit toegevoegd die specifiek en essentieel is voor de branche in kwestie. Het branchemodel bevat herbruikbare oplossingen die voor die branche zijn gemaakt. Dit noemen we verticale logica die steeds optimaler inspelen op de specifieke behoefte van een bepaalde branche. Pluriform is niet enkel een technologie waarmee software wordt gemaakt. Met onze technologie maken en onderhouden we een uitgebreid ERP systeem met ondersteuning voor veel verschillende bedrijfsprocessen. Een ERP systeem dat op basis van feedback van alle gebruikers dagelijks wordt uitgebreid en verbeterd!

Pluriform Partner Grensloos e-logistics & e-commerce specialist voor het branchemodel voor Pluriform Logistics informatiesystemen (abonnement).

De fundering van onze branchesoftware bevat horizontale bedrijfslogica: dat is algemene functionaliteit die in verschillende branches nodig is. Pluriform branchesoftware toepassingen worden ontwikkeld als middel om ervoor te zorgen dat uw organisatie, met minder inspanning meer werk kan verrichten. Doelstelling hierbij is om bedrijfsbreed een totaal oplossing te bieden, ter ondersteuning van alle informatieprocessen van uw organisatie. Grensloos is dé expert met focus op het gebied van ERP e-logistiek en standaard e-commerce web portals en waarvoor geen koppeling meer nodig is. Ons uitgangspunt is dat alle e-logistieke, e-commerce, communicatieve, projectmatige-, ordergestuurde en gewenste voorraden. Alle administratieve bedrijfsprocessen, bevinden zich in één Pluriform informatiesysteem! Gegevens hoeven slechts één keer ingevoerd worden en alle informatie van alle bedrijven en afdelingen is naadloos met elkaar verbonden en binnen de gehele organisatie met een druk op een knop oproepbaar. Met een Grensloos Pluriform Logistics software abonnement, kunt u ordergestuurde- en gewenste voorraden beheersbaar maken. Tevens voorziet een Pluriform abonnement functionaliteit waarmee u bedrijfsbreed kan werken, vanuit een centraal Pluriform Logistics informatiesysteem.

Voor de ERP-koppeling met het platform van ChannelEngine.com voor marketplaces integraties, kunt u een schematisch bedrijfsbreed overzicht aanvragen van Grensloos Pluriform Logistics ERP HRM OMS WMS & ChannelEngine Market Places ERP koppeling.

Back To Top