skip to Main Content

Marketplace integraties

Doordat u integreert met meerdere e-commerce marketplaces vergroot u uw bereik en uw omzet. Om uw systeem aan te laten sluiten bij andere e-commerce portalen zijn er handige plug ins beschikbaar om de koppeling tot stand te brengen.

Grensloos ontwikkelt apps voor logistieke en commerciële toepassingen. Samen met onze partners bieden we nu een app voor multichannel integratie. Met deze app kunt u uw systeem eenvoudig koppelen aan andere e-commerce portalen als BOL.COM, Amazon en vele anderen met kant en klare plug ins.. Deze app importeert en updates uw product informatie automatisch met als bron uw huidige ERP, PIM of webshop. Alle orders van alle e-commerce platforms worden in uw eigen systeem geïmporteerd. Bovendien zorgt deze app ook voor internationale facturatie.

Grensloos Pluriform start samenwerking met Vendiro

Anno 2021 gaat een substantieel deel van alle Europese e-commerce via marketplaces. Denk aan grote spelers als Bol.com en Amazon.com. Vendiro is, met meer dan 10 jaar ervaring, een expert op het gebied van marketplace integratie. Met één zo’n integratie staan meer dan 50 marketplaces in Europa tot jouw beschikking. Grote voordelen van een marketplace zijn: internationaal verkopen zonder vertaalkosten, lokale shops zijn niet nodig en u betaalt geen cost-per-click, maar een commissie op basis van reële omzet. U kunt direct starten op bestaande platformen en lokale infrastructuur en bent verzekerd van meer omzet met hetzelfde assortiment. Grensloos en Vendiro gaan binnenkort samenwerken om hun relaties nog betere mogelijkheden te bieden. Houd het nieuws in de gaten.

Wilt u de performance van uw e-commerce portalen verbeteren, een app laten ontwikkelen om uw logistiek te versnellen, het digitale contact met uw klanten verbeteren? Grenzen tussen systemen oplossen, praat dan eens met van onze adviseurs.

Back To Top