skip to Main Content

Marketplace integraties

Doordat u integreert met meerdere e-commerce marketplaces vergroot u uw bereik en uw omzet. Om uw systeem aan te laten sluiten bij andere e-commerce portalen zijn er handige plug ins beschikbaar om de koppeling tot stand te brengen.

Grensloos ontwikkelt apps voor logistieke en commerciële toepassingen. Samen met onze partners bieden we nu een app voor multichannel integratie. Met deze app kunt u uw systeem eenvoudig koppelen aan andere e-commerce portalen als BOL.COM, Amazon en vele anderen met kant en klare plug ins.. Deze app importeert en updates uw product informatie automatisch met als bron uw huidige ERP, PIM of webshop. Alle orders van alle e-commerce platforms worden in uw eigen systeem geïmporteerd. Bovendien zorgt deze app ook voor internationale facturatie.

Wilt u de performance van uw e-commerce portalen verbeteren, een app laten ontwikkelen om uw logistiek te versnellen, het digitale contact met uw klanten verbeteren? Grenzen tussen systemen oplossen, praat dan eens met van onze adviseurs.

Back To Top