skip to Main Content

Marketplace integraties

Doordat u integreert met meerdere e-commerce marketplaces vergroot u uw bereik en uw omzet. Om uw systeem aan te laten sluiten bij andere e-commerce portalen zijn er handige plug ins beschikbaar om de koppeling tot stand te brengen.

Grensloos ontwikkelt apps voor logistieke en commerciële toepassingen. Samen met onze partners bieden we nu een app voor multichannel integratie. Met deze app kunt u uw systeem eenvoudig koppelen aan andere e-commerce portalen als BOL.COM, Amazon en vele anderen met kant en klare plug ins.. Deze app importeert en updates uw product informatie automatisch met als bron uw huidige ERP, PIM of webshop. Alle orders van alle e-commerce platforms worden in uw eigen systeem geïmporteerd. Bovendien zorgt deze app ook voor internationale facturatie.

Grensloos ontwikkelt generiek voor Pluriform Logistics gebruikers, koppelingen voor Marketplaces integratie!

Wilt u de performance van uw e-commerce portalen verbeteren, een app laten ontwikkelen om uw logistiek te versnellen, het digitale contact met uw klanten verbeteren? Grenzen tussen systemen oplossen, praat dan eens met van onze adviseurs.

ChannelEngine heeft recent Vendiro over genomen

ChannelEngine is een wereldwijd marketplaces- en e-commerce technologiebedrijf. Het e-commerce- en marketplaces beheer platform geeft merken, retailers en distributeurs de geavanceerde technische mogelijkheden die ze nodig hebben voor de complexe uitdaging van e-commerce beheer. Op het ChannelEngine-platform worden ruim 11 miljoen verschillende producten verkocht op meer dan 700 verschillende online verkoopkanalen en market places. Het bedrijf is gevestigd in Leiden, Nederland, en heeft kantoren in München, Dubai, Singapore, Melbourne, Toronto, Dublin en New York.

Ook gevestigd in Leiden, Nederland, is Vendiro, een toonaangevende marketplaces integrator en e-commerce beheer platform. Het biedt merken en retailers toegang tot meer dan 70 marketplaces met een krachtig platform dat naadloos is geïntegreerd met hun eigen systemen. Het Vendiro-platform helpt online verkopers betere verkoopresultaten en gezondere marges te behalen met geavanceerde algoritmes, verkooptools en op maat gemaakt persoonlijk advies.

Back To Top