skip to Main Content

CRM en Customer Experience systems voor uw organisatie

Grensloos biedt zowel een open source CRM oplossing aan als ook een geïntegreerde Marketing, CRM en sales oplossing.

De geïntegreerde Marketing, CRM en Sales softwareoplossing is onderdeel van de ‘Sales & Operations Planning/E-logistics ERP’ applicatie: Pluriform. Dit systeem ondersteunt professionals om op een slimme manier met klanten te communiceren tijdens elk contactmoment. Zo kunt u bouwen aan het vertrouwen en de levenslange loyaliteit van uw klanten. De pure verkoop, het snel scoren van een order is niet langer de enige prioriteit. Het draait om de klant, het opbouwen van zijn profiel en uiteindelijk dus het realiseren van een hoge loyaliteit. Van oudsher is relatiebeheer een van de meest elementaire toepassingen in Pluriform, dit in tegenstelling tot andere ERP programmatuur die zijn ontstaan vanuit een primair of administratief proces. De in Pluriform ingevoerde gegevens van organisaties en personen zijn de basis voor de andere processen.

Pluriform biedt Marketing, CRM en Sales functionaliteit aan voor:

 • Marketing
  De marketing functionaliteit is gebouwd rond het individu: één persoon met één enkel overzicht van klantgegevens uit de eerste hand. Naarmate u de persoonlijke ervaringen van het individu op schaalt verwerft u betere resultaten en inzichten.
 • CRM & e-mail
  Met behulp van de CRM functionaliteit biedt u persoonlijke, betere klantenservice voor, tijdens en na een aankoop of zo’n aankoop nu plaatsvindt door een accountmanager, aan de balie of via een selfservice in een portaal. Zo maakt u van elke contactpersoon een expert door hem de juiste informatie en hulpmiddelen op het juiste moment aan te reiken.
  Tevens biedt Pluriform een volwaardig eigen e-mailprogramma zodat e-mailberichten niet meer decentraal beheert hoeven te worden en er daardoor beter samengewerkt kan worden.
 • (e)Commerce
  Pluriform biedt aan accountmanagers een vertegenwoordigers portaal voor o.a. het tonen van de catalogus, registratie van offertes en orders, inzicht in het gehele CRM, agenda en email. Pluriform biedt ook 100% eigen klantportalen, B2B en B2C webshops en de mogelijkheid om via een balie/kassa aan de klant te verkopen.
 • Omnichannel
  Bij omnichannel werken kan de klant kanalen (klantportals, webwinkels, fysieke winkels en communicatie met vertegenwoordigers), door elkaar gebruiken terwijl de beleving, de prijzen en informatie overal hetzelfde zijn. Alle kanalen lopen volledig in elkaar over waardoor er een transparant proces ontstaat. Door Pluriform wordt het uitvoeren van het verkoopbeleid en het managen van alle informatie rondom een product aanzienlijk vereenvoudigd.

De voordelen van één multifunctionele Pluriform applicatie:

 • Beheer van stamgegevens bij artikelen en relaties geschiedt centraal en wordt in alle vereiste transacties geïntegreerd;
 • Met een druk op de knop en realtime ontstaat er een totaalbeeld van de relatie, zodat er doelmatig te werk gegaan kan worden bij het nemen van beslissingen;
 • Het behalen van tijdwinst en het besparen van geld doordat informatie- en communicatiestromen tussen marketing, verkoop, logistiek en de boekhouding soepel verlopen.
Movies_grensloos_teamweb

Integrale Pluriform E-mail & Agenda

Het teamwork webportaal voor medewerkers. Bekijk het filmpje en zie dat delen het nieuwe bezit is.

Pluriform_brochure

Onze bedrijfsbrochure

Maak kennis met Grensloos en lees wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Grensloos_inspiratiepaper_data_science

Inspiratiepaper Data Science

Hoe wordt uw organisatie succesvol dankzij het juist inzetten van uw data?

Back To Top