skip to Main Content

De nationale Presentiepas voor Nederland

In samenwerking met de Presentiepas, heeft Grensloos De nationale Presentiepas voor Nederland ontwikkeld

De Presentiepas kennen we als een betrouwbare en innovatieve oplossing voor de identificering en veiligheid van medewerkers op de bouwplaats. Wie krijgt er toegang en wie wordt er geweigerd? Dat geeft de bouwsector een veilig gevoel. Met het innovatieve online toegangsregistratiesysteem wordt er bovendien tegemoet gekomen aan de huidige wetgeving met betrekking tot werkplaatsen identificatie. Op basis van het patent van de Presentiepas heeft Grensloos een complete Pluriform Events front- en backoffice oplossing ontwikkeld voor De Nationale Presentiepas voor Nederland. Deze oplossing is ook uitgebreid getest vanuit de praktijk en bij uitstek toepasbaar voor bouw- werk- en logistieke bedrijven, die een uniforme identificatie wensen voor hun in- en externe medewerkers.

Introductie Platform De nationale Presentiepas voor Nederland
Vanuit Grensloos en de patenthouders van de Presentiepas wensen we dit Platform gezamenlijk te exploiteren met partijen zoals Arbo Advies Nederland, logistieke partners en bouw- en productiebedrijven. Zo zorgen we ervoor dat we met recht mogen spreken van De nationale Presentiepas voor Nederland en garanderen we een perfect product dat zich continu aanpast aan de eisen en wensen van de tijd.

Informatie
Wilt u meer weten over De nationale Presentiepas voor Nederland? Neem dan contact op met een van de experts van Grensloos info@grensloos.nl of bel naar 013-71 133 08.

Back To Top