skip to Main Content

Contact

Als u uw automatiseringsproject naar een hoger plan wilt brengen zet dan hier uw eerste stap!

Als u meer wilt weten over onze unieke Grensloos Pluriform Software toepassingen of geïnteresseerd bent in onze aanpak, dan nodigen wij u graag uit voor afspraak. U kunt ons natuurlijk ook mailen of gewoon de telefoon gebruiken 0031(0)13 71 133 08. Het Grensloos communicatie team staat voor u klaar!

Maak een afspraak bij u op kantoor of bij Grensloos in het middelpunt van de Benelux ons adres: Sprendlingenstraat 50 – 5061 KN te Oisterwijk Nederland.

  Bedrijf

  Postcode

  Huisnummer

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoon

  Website

  Vraag meer informatie aan voor onderstaande Grensloos Pluriform Branchesoftware informatiesystemen:

  Duurzaam aanpasbaar is de eigenschap waarin Pluriform zich het meest onderscheidt van andere ontwikkelmethodieken. Daaronder verstaan we een nieuw systeem snel kunnen realiseren, dat vervolgens evolutionair aanpassen, maar ook duurzaam (decennialang), in een korte periode en beheersbaar kunnen blijven verbeteren. Zo zijn wij een betrouwbare partner die een kwalitatief hoogwaardig systeem aflevert: standaard waar het kan, maatwerk waar nodig! Ook zullen onze abonnees door de Pluriform aanpak nooit ervaren dat het systeem tegen zijn grenzen aanloopt.


  Ja, Grensloos mag mij relevante artikelen, downloads, informatie en andere e-mails toesturen.

  Back To Top