skip to Main Content

Contact

Als u uw automatiseringsproject naar een hoger plan wilt brengen zet dan hier uw eerste stap!

Als u meer wilt weten over onze unieke Grensloos Pluriform Software toepassingen of geïnteresseerd bent in onze aanpak, dan nodigen wij u graag uit voor afspraak. U kunt ons natuurlijk ook mailen of gewoon de telefoon gebruiken 0031(0)13 71 133 08. Het Grensloos communicatie team staat voor u klaar!

Maak een afspraak bij u op kantoor of bij Grensloos in het middelpunt van de Benelux ons adres: Sprendlingenstraat 50 – 5061 KN te Oisterwijk Nederland.

Laat hier je vragen, opmerkingen of gegevens achter…

… dan geven we je zo snel mogelijk een passend antwoord of nemen contact met je op.

  Aanhef
  Voornaam
  Achternaam
  E-mailadres
  Bedrijf

  Ik wil graag een uitnodiging voor vervolg werkgroep sessies:

  Vraag meer informatie aan voor een van de onderstaande branchesoftware informatiesystemen:

  Alle primaire e-logistieke, e-commerce, communicatieve en administratieve bedrijfsprocessen bevinden zich in één software pakket! Gegevens hoeven slechts één keer ingevoerd worden en alle informatie van alle afdelingen is naadloos met elkaar verbonden en binnen de gehele organisatie met een druk op een knop oproepbaar. Grensloos Pluriform Branchesoftware is een bijzondere ERP applicatie. Het is zo gebouwd dat de strategische voordelen van ERP gecombineerd zijn met de voordelen van Best of Breed.

  Duurzaam aanpasbaar is de eigenschap waarin Pluriform zich het meest onderscheidt van andere ontwikkelmethodieken. Daaronder verstaan we een nieuw systeem snel kunnen realiseren, dat vervolgens evolutionair aanpassen, maar ook duurzaam (decennia lang), in een korte periode en beheersbaar kunnen blijven verbeteren. Zo zijn wij een betrouwbare partner die een kwalitatief hoogwaardig systeem aflevert: standaard waar het kan, maatwerk waar nodig! Ook zullen onze abonnees door de Pluriform aanpak nooit ervaren dat het systeem tegen zijn grenzen aanloopt.

  Ja, Grensloos mag mij relevante artikelen, downloads, informatie en andere e-mails toesturen.


  Back To Top