skip to Main Content

Over ons

Grensloos is specialist op het gebied van e-commerce en e-logistics. Het is onze missie om uw groei op het gebied van e-logistiek en e-commerce mogelijk te maken en te garanderen. Uw e-IT mag nooit een belemmerende rol spelen maar juist nieuwe kansen bieden nu en in de toekomst

Biedt Grensloos zelf ook applicaties aan?
Ja, Grensloos beschikt over een robuust e-platform: Pluriform en werkt wij nauw samen met software producenten en partners. We zijn altijd opzoek naar nieuwe en betere partners, zodat wij u ten alle tijden goed kunnen adviseren welke bijzonder opvallende aanbieders er op de markt zijn. Aan de hand van een proces analyse kunnen wij indien gewenst u diverse light en een geavanceerde logistieke en commerciële applicaties en technology adviseren, implementeren en onderhouden.

Missie

Grensloos is de specialist op het gebied van e-commerce en e-logistics. Het is onze missie om uw groei op het gebied van e-logistiek en e-commerce mogelijk te maken en te garanderen. Uw e-IT mag nooit een belemmerende rol spelen maar juist nieuwe kansen bieden nu en in de toekomst.

We doen dit m.b.v. het grensloos IT ontwikkelplatform: Pluriform en platform onafhankelijke partner applicaties om zo uw volledige e-IT infrastructuur in te richten, te beheren en te innoveren.

Visie

Bedrijven raken in de knel omdat hun e-commerce en e-logistieke systeem groei en ontwikkeling in de weg staat. Nieuwe cut off tijden kunnen niet geïmplementeerd worden, levertijden voldoen niet meer aan de huidige eisen, het verwerken van retouren blokkeert de normale leveringsgang van zaken. Soms blijken nieuwe e-it oplossingen als PIM, OMS en BI niet te kunnen communiceren met het bestaande netwerk. Gevolg klantverlies en het stagneren van de groei.

De wereld van de logistiek verandert zo snel dat het automatiseren er van een specialisme wordt. Uw e-fulfilment moet uw e-commerce naadloos kunnen blijven volgen, niet alleen in volume maar ook op nieuwe commerciële wegen.

Succes start met het kiezen voor de juiste IT infrastructuur gebaseerd op de lange termijn doelen van uw organisatie. Dit is het fundament. Dit fundament wordt verder ingevuld met de juiste selectie van de concrete applicaties. Hierbij helpt een nauwkeurige proces analyse zodat de functionaliteit van de nieuwe applicaties naadloos aansluit op de bijzonderheden van het proces.

Maak kennis met het grensloos communicatie team

Joost Eras Grensloos

Joost Eras
Proces Analist / Directeur

Ralf Kemps Grensloos

Ralf Kemps
Operational manager / Pluriform consultant

Geschiedenis

Sinds 1994 bouwen wij als Pluriform Software Partner samen met klanten informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen. Onder de vlag van ESi IT Solutions bouwden we vanuit het verleden vele maatwerk- en sinds 2003 met algemene branche oplossingen. Daarmee realiseerden we vanaf het begin, een hoge graad van de automatisering voor zowel de e-commerce-, e-logistics- als administratieve processen van onze klanten. We zijn een dynamisch en innovatief bedrijf dat samen met Pluriform Software & Partners uitgegroeid is tot een club van ruim honderd deskundige medewerkers, honderden klanten en duizenden gebruikers die dagelijks met Pluriform werken.

De software ontwikkelaars van Pluriform Software verrijken en verbeteren continu de functionaliteit van Pluriform Basis. Bovenop die Basis verbeteren wij als partners, sinds 2003, continu hun integrale branche oplossingen met, sinds 2012 mobiele, toepassingen voor de verschillende soorten vakmensen bij hun klanten, die daarmee op locatie samen beter en sneller voor en met hún klanten kunnen werken. Zo realiseren we samen een continue stroom aan verbeteringen en uitbreidingen. Twee maal per jaar resulteert dat in een nieuwe productierelease, die voor al onze klanten gratis ter beschikking komt. De klanten upgrade geschiedt heel beheersbaar naar de nieuwe release gemiddeld jaarlijks, waardoor bijna iedereen dezelfde nieuwe mogelijkheden gebruikt. Alle betrokkenen delen de nodige informatie steeds doelgerichter. Dat verhoogt de kwaliteit en de productiviteit: minder werk en dus minder kosten. Door onze langjarige focus is evolutionair innoveren inmiddels gesneden koek voor Pluriform, onze partners en onze klanten.

Grensloos past Pluriform e-logistics & e-commerce software continu aan aan de nieuwste technologie met behoud van alle steeds rijkere logica. Onze projecten starten altijd vanuit concrete klant vragen, die we zoveel mogelijk realiseren met de al aanwezige functionaliteit. Vanaf 2018 introduceerde ESi-IT Solutions de merknaam Grensloos e-logistics & e-commerce, een compleet nieuw platform voor logistieke- en e-commerce bedrijven. Daarmee is onze dienstverlening verder uitgebreid op het vlak van e-logistics & e-commerce, in samenwerking met gespecialiseerde partners.

grensloos team
Back To Top