skip to Main Content

Een bedrijfsbreed informatiesysteem voor uitgeverijen

Speciaal voor uitgevers biedt Grensloos Pluriform Publishers. Het is dé oplossing voor alle administraties van iedere uitgeverij. Alle primaire bedrijfsprocessen bevinden zich in één software pakket. Gegevens hoeven slechts één keer ingevoerd worden en alle informatie van alle afdelingen is naadloos met elkaar verbonden en binnen de gehele organisatie met een druk op een knop oproepbaar.

Stroomlijn uw processen

Wanneer er binnen uw organisatie aan meerdere titels tegelijk gewerkt wordt, is het vaak lastig om het overzicht te bewaren. Dankzij Pluriform weet u waar u aan toe bent. U heeft alle informatie binnen handbereik. Van concept tot manuscript tot uiteindelijke productie. U kunt gedetailleerde rendementsprognoses samenstellen en ook het volledige inkoopproces is geïntegreerd en stuurbaar. Zo is het mogelijk om daadwerkelijk de bestellingen te regelen inclusief opdrachtbonnen en ook de ontvangst en het automatisch boeken van de inkoopfacturen in uw financiële administratie is mogelijk. Daarnaast kunt u altijd en overal uitgebreide rapportages oproepen.

Verkoop van titels en abonnementen

In Pluriform Publishers is het mogelijk om via diverse kanalen uw titels en/of abonnementen te verkopen. Dit kan vanuit eigen magazijn of via het Centraal Boekhuis. Abonnementen zowel folio als digitaal zijn eenvoudig te administreren. Zo kunt u geheel geautomatiseerd een adressenlijst genereren die past bij de gekozen uitgave(n) en zo gemakkelijk de verzending regelen. Het systeem voorziet in de mogelijkheid om afhankelijk van de drukker/binder/afwerker in elk gewenst formaat alle verzendgegevens te exporteren. Pluriform Publishers geeft u daarnaast de mogelijkheid om flexibele facturatie en uitgebreide dispositie mogelijkheden in te zetten. Het is een totaaloplossing die zorgt dat u de beschikking heeft over diverse statistieken, zoals afzet, omzet en abonnementverloop.

Royalty administratie

Pluriform Publishers biedt de mogelijkheid tot flexibel administreren van contracten met verschillende grondslagen en staffelmogelijkheden. Alle nevenrechten zoals Reprorecht, Verhuurrecht, Vertaalrecht en Overnamerecht kunnen worden verwerkt. Op deze manier genereert u in één run al uw afrekeningen en royaltybrieven voor de auteurs. Uiteraard zijn deze features naadloos geïntegreerd in uw financiële administratie.

De ideale mix!

Grensloos Pluriform Publishers is een fantastisch en complete software oplossing. Met behulp van standaard web portalen creëert u een all-in-one oplossing, waarin u bestaande webshops via een Restkoppeling kunt integreren, best bezochte artikelenlijst kunt laten samenstellen en zelfs anonieme kopers/geïnteresseerden identificeren. Zo kunt u zien welke artikelen aanslaan en welke niet. Op deze manier kunt u uw aanbod perfect aan laten sluiten bij de wensen van de lezers. Grensloos Pluriform Publishers biedt u de mogelijkheid om uw backoffice en uw frontoffice perfect samen te voegen. Op deze manier bent u klaar voor de toekomst en sluit u perfect aan bij de online wensen van de gebruikers. En dat ook nog eens 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De mogelijkheden zijn eindeloos: implementeer filmpjes, commercials, geluidsfragmenten, offerte-aanvragen en onderzoeken. Creëer meerwaarde voor de bezoeker/lezer en ontdek realtime wat hen bezighoudt. Met Pluriform kunt u automatisch reageren op vragen en wensen van de lezers, waardoor u nog hogere marges en afzetten kunt realiseren. Bent u klaar voor de toekomst? Wij wel.

Grensloos Pluriform Publishers in een oogopslag:

 • CRM e-mail integratie en marketing
 • Titelbeheer
 • Abonnementen
 • Sales (CB & CBC koppeling)
 • Standaard Webshops, een Customer Services en Sales webportalen
 • Restkoppelingen voor bestaande webportalen
 • Weborders,  payment providors
 • Projectmatige uitgeefprocessen en calculaties
 • Inkoop- en voorraadbeheer
 • Royalty administratie
 • HRM personeel & loonadministraties
 • Complete bedrijfsadministraties voor al uw uitgeverijen

Integraal toepasbaar met Pluriform basis generieke CRM HRM Finance (branche overstijgende) standaard functionaliteiten:

Referenties van Grensloos Pluriform Publishers branche-software zoals:

Publishers leaflet

Leaflet Pluriform voor Publishers

Pluriform Publishers: perfect voor uitgeverijen.

Publishers

Handleiding Pluriform Publishers

Alles over ons bedrijfsbreed informatiesysteem voor uitgeverijen.

Back To Top