skip to Main Content

Het is in softwareland niet meer de vraag of iets kan maar of het rendabel is om nieuwe software aan te schaffen

seperator

De essentie van onze procesanalyse is u te ondersteunen bij uw zoektocht naar rendabele software. Juist die software waarmee niet alleen de logistiek van uw organisatie verbetert maar ook de relatie met uw klanten. Onze analyse is niet alleen bedoeld om uw definitieve ideeën te verfijnen, maar wordt ook gebruikt als een onderzoekstool voor het vinden van de juiste richting en de juiste programmatuur.

Proces analyse

De procesanalyses van Grensloos helpen bedrijven om op een succesvolle manier:

  • duidelijkheid te krijgen in werkpatronen, waardoor men elkaar beter zal gaan begrijpen;
  • op één lijn te komen doordat ervaring en vaardigheden van elkaar beter benut worden;
  • tijdverspilling en fikse investeringen te voorkomen aan ideeën die waarschijnlijk toch niet zullen werken.

Wat brengen we in kaart tijdens de procesanalyse?

Met het overzicht dat voortkomt uit onze procesanalyse, kunnen wij en andere IT partners een concreet plan beschrijven hoe we met softwaretechnologieën van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw organisatie. U weet dan precies welke voordelen u kunt verwachten van de applicaties en diensten die u vervolgens mogelijk wilt afnemen.

Hoe werkt een procesanalyse?

Na een eerste kennismaking kunnen onze logistieke en commerciële consultants bij u aan de slag met de procesanalyse. Zij observeren en evalueren uw gehele logistieke en commerciële, IT organisatie en brengen samen de kenmerken in kaart. Dit doen we aan de hand van de hier bovenstaande ontmoetingen.

Een investering die zich terugbetaalt

seperator

Een gemiddelde procesanalyse duurt 2 tot 6 dagen afhankelijk van de complexiteit van uw situatie. Het kan gebeuren dat nader onderzoek nodig is wanneer deelnemers niet precies weten wat er nodig is en hun feitelijke gedrag af lijkt te wijken van hun antwoorden.

Contact leveranciers

Waarom niet direct contact zoeken met leveranciers?

Naast dat een goede verkoper nooit helemaal objectief is en het een hele klus is om een volledig beeld te krijgen van de softwaremarkt, laat staan de beste aanbieders. Biedt grensloos u logistieke en commerciële adviseurs vanuit een bedrijfskundig en strategisch perspectief die u handvaten bieden tijdens de proces analyse, waarmee u in de praktijk direct mee aan de slag kan.

LEES MEER
Data in de logistiek

Het belang van data in de logistiek?

Denk aan track en trace om de status van het voertuig of de zending te bepalen. Door het taggen van pakketjes en containers en het slimmer maken van de tags zal de logistieke informatiestroom sterk verbeteren.

LEES MEER

Grensloos feliciteert Adri & Zoon in Yerseke

Onlangs bereikte Adri & Zoon een mijlpaal. Het bedrijf bestaat in 2023 immers al 40 jaar. Grensloos heeft een rijke…

LEES MEER    >

Grensloos Pluriform & ChannelEngine.com BV Technology Partner Agreement

Slimme marketplaces regeren de e-commerce! ChannelEngine is een wereldwijd marketplaces- en e-commerce technologiebedrijf. Het e-commerce- en marketplaces beheer platform geeft…

LEES MEER    >

Grensloos Pluriform, software die eeuwig jong blijft

Publicatie  in Het Financieele Dagblad, uitgave 19 december 2022 FD bijlage 'e-Commerce' Veel bedrijven kampen vanuit het verleden met oude…

LEES MEER    >
Back To Top