skip to Main Content

Slimme marketplaces regeren de e-commerce

Grensloos Pluriform start samenwerking met Vendiro.

Op dit moment gaat een substantieel deel van alle Europese e-commerce via marketplaces. Denk aan grote spelers als Bol.com en Amazon.com. Vendiro is, met meer dan 10 jaar ervaring, een expert op het gebied van marketplace integratie. Met één zo’n integratie staan meer dan 50 marketplaces in Europa tot jouw beschikking. Grote voordelen van een marketplace zijn: internationaal verkopen zonder vertaalkosten, lokale shops zijn niet nodig en u betaalt geen cost-per-click, maar een commissie op basis van reële omzet. U kunt direct starten op bestaande platformen en lokale infrastructuur en bent verzekerd van meer omzet met hetzelfde assortiment. Grensloos en Vendiro gaan binnenkort samenwerken om hun relaties nog betere mogelijkheden te bieden. Houd het nieuws in de gaten.

 

Back To Top