skip to Main Content

Grensloos Pluriform & ChannelEngine.com BV Technology Partner Agreement

Slimme marketplaces regeren de e-commerce! ChannelEngine is een wereldwijd marketplaces- en e-commerce technologiebedrijf. Het e-commerce- en marketplaces beheer platform geeft merken, retailers en distributeurs de geavanceerde technische mogelijkheden die ze nodig hebben voor de complexe uitdaging van e-commerce beheer. Op het ChannelEngine-platform worden ruim 11 miljoen verschillende producten verkocht op meer dan 700 verschillende online verkoopkanalen en market places. Het bedrijf is gevestigd in Leiden, Nederland, en heeft kantoren in München, Dubai, Singapore, Melbourne, Toronto, Dublin en New York.

Grensloos ontwikkelt een Pluriform Logistics ERP-koppeling met het platform van ChannelEngine.com voor marketplaces integraties!

ChannalEngine heeft Vendiro recent over genomen ook gevestigd in Leiden, Nederland, is Vendiro, een toonaangevende marketplaces integrator en e-commerce beheer platform. Het biedt merken en retailers toegang tot meer dan 70 marketplaces met een krachtig platform dat naadloos is geïntegreerd met hun eigen systemen. Het Vendiro-platform helpt online verkopers betere verkoopresultaten en gezondere marges te behalen met geavanceerde algoritmes, verkooptools en op maat gemaakt persoonlijk advies.

Back To Top