skip to Main Content

Pluriform release 2022.2 is beschikbaar

Onze halfjaarlijkse productierelease kenmerkt zich niet alleen door de vele verbeteringen en aanpassingen die zijn doorgevoerd, maar ook door de vanaf nu beschikbare nieuwe toepassingen. Met het verschijnen van onze nieuwe release maken wij u graag attent op enkele highlights.

De 2022.2 release beschikt over een aantal mooie nieuwe functionaliteiten zoals de Pluriform Messenger, het redesign van het intranet, workflow verbeteringen met o.a. de dashboard app ‘mijn processen’, aanmanen per afdeling, meter grafieken, werkrapporten online, e-commerce innovaties, een nieuwe icon bibliotheek en nog veel meer. In de 2022.2 release nieuwsbrief op uw abonnee portaal kunt u de highlights raadplegen.

In deze release zijn wederom vele uitbreidingen, vernieuwingen en verbeteringen in Pluriform aangebracht. Overige aanpassingen zijn beschreven in de zogeheten changelogs en op uw abonnee portaal. Neem snel een kijkje, er zijn vast nieuwe features waarvan ook u kunt profiteren.

Back To Top