skip to Main Content

SIR grensloos planning Narrowcasting Pluriform toepassingen

Narrowcasting actuele informatie op monitoren ook voor uw logistieke en productie omgeving

De doelstelling van uw communicatie is bepalend voor uw keuze. Wilt u klanten triggeren en nieuwe producten introduceren, wilt u werknemers informeren over wat er te doen staat of wilt u een beleving in uw productie omgeving tot stand brengen.

Dat willen vele Pluriform gebruikers van grensloos ook, maar dan wel met permanent actuele data vanuit de Pluriform data base. Narrowcasting is een van de SIR onderwerpen die zowel door Pluriform Software & Partners is geadopteerd om het generiek mogelijk te maken, als specifiek door grensloos e-logistics & e-commerce gebruikers die narrowcasting in hun logistieke en productie omgeving wensen toe te passen. In de ontvangsthal van grensloos te Oisterwijk is recent een complete narrowcasting oplossing geïnstalleerd door grensloos partner Screenlink . De monitor start automatisch op om 8 uur in de ochtend en wordt automatisch uitgezet om 18 uur, wel zo makkelijk! De standaard Screenlink software voorziet in vele algemeen toepasbare toepassingen, zoals de routing in uw gebouw, wie er wel of niet aanwezig is, informatie voorziening voor wachtruimtes en product aanbiedingen. Maak een afspraak met grensloos voor een demonstratie van narrowcasting, ook toepasbaar in de logistieke en productie omgeving.

SIR grensloos innovatie aanvraag generieke Narrowcasting Pluriform toepassingen
Vanuit SIR Pluriform Software & Partners investeren we gezamenlijk in Pluriform basis om Narrowcasting technisch mogelijk te maken. Samen met onze grensloos Pluriform gebruikers, is het voorstel om vraag gestuurd zoveel mogelijk generieke toepassingen te ontwikkelen.

SIR innovatieplanning 2019.2 (prio 7 & 10) – Werkgroep Pluriform E-logistics:

  • 07) Narrowcasting Pluriform HRM aanwezigheidspresentatie (Stemronde SIR leden 3,8%)
  • 07) Narrowcasting Pluriform WMS presentatie logistieke planning (Stemronde SIR leden 3,8%)
  • 10) Narrowcasting Pluriform data web service koppeling naar de standaard software van Screenlink (Stemronde SIR leden 1,9%)

Registreer uw stem voor de actuele innovatie aanvragen en wordt lid van de SIR grensloos innovatie werkgroep(en).

Zo beslist u dus mee hoe de ontwikkelcapaciteit wordt ingezet.

Back To Top