skip to Main Content

SIR

Zet uw kennis in en denk mee op het gebied van e-logistics en e-commerce

Samen Innoveren Rendeert (SIR) is het innovatieprogramma van Pluriform Software & Partners, voor de ontwikkeling van generieke functionaliteit van Pluriform basis. Parallel aan de generieke ontwikkelingen van Pluriform Software & Partners, hebben we een SIR grensloos innovatie groep opgericht. Het doel is om gezamenlijk te innoveren in Pluriform op het gebied van e-logistics en e-commerce. Wij zien dat de wensen en ontwikkelingen o.g.v. e-logistics en e-commerce bij onze klanten zo snel toenemen dat het noodzakelijk is om in gezamenlijk overleg meer klant gestuurde innovaties te realiseren. Zo kunnen we garanderen dat u al uw logistieke en commerciële kansen kunt blijven verzilveren. We onderscheiden twee SIR grensloos innovatie werkgroepen: e-logistics en e-commerce.  U of relevante medewerkers van uw organisatie kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden voor deelname aan deze innovatie werkgroep bijeenkomsten. Tevens wordt hier gevraagd uw stem uit te brengen op de verschillende innovatie 2018 aanvragen.

E-logistics en e-commerce innovatie werkgroep
We onderscheiden twee SIR grensloos innovatie werkgroepen, een e-logistics en e-commerce werkgroep. Alle relevante medewerkers van uw organisatie kunnen zich aanmelden voor deelname aan de SIR grensloos innovatie werkgroep bijeenkomsten. Elk jaar organiseren we meerdere SIR Grensloos innovatie werkgroep bijeenkomsten. Alle grensloos relaties kunnen innovatie projecten initiëren. De aanvragen hiervoor kunt u kenbaar maken aan onze supportafdeling of via de Pluriform community site. Via nieuwsberichten op het grensloos platform wordt u op de hoogte gebracht van de innovatie aanvragen, die door grensloos relaties zijn geïnitieerd. De intentie is dat gekozen innovatie onderwerpen per definitie worden afgemaakt, dit kan ten koste gaan van het toekomstige SIR budget. Alle stemmen van SIR leden zijn gelijkwaardig.

SIR grensloos innovaties voor de Pluriform werkgroep e-logistics

SIR grensloos innovaties voor de Pluriform werkgroep e-commerce

Stemronde oktober 2018

In overleg met grensloos Pluriform gebruikers hebben we op 30 augustus 2018, de genoemde innovatie onderwerpen geëvalueerd. Daar er per onderwerp meerdere innovatieprojecten geëvalueerd zijn, kunt u voor de stemronde oktober 2018 direct stemmen op onderstaande innovatieprojecten.

Wilt u meedenken op het gebied  van e-logistics en e-commerce?

Bekijk dan in welke expertgroep u wilt deelnemen & meld u aan!

Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Bedrijf

Ik wil graag een uitnodiging voor vervolg werkgroep sessies:

Naar aanleiding van de SIR meeting bij grensloos te Oisterwijk, kunnen grensloos Pluriform gebruikers stemmen op 20 geëvalueerde innovatie-projecten. Voor de prioritering van onze capaciteit, voor de stemronde oktober 2018, vragen wij u om maximaal 11 innovatie projecten te selecteren die voor uw organisatie van belang zijn op korte termijn:

SIR innovatie 2018/2019 - Werkgroep Pluriform E-logistics

SIR innovatie 2018/2019 - Werkgroep Pluriform E-commerce


Ja, Grensloos mag mij relevante artikelen, downloads, informatie en andere e-mails toesturen


Back To Top