skip to Main Content

SIR

Zet uw kennis in en denk mee op het gebied van e-logistics en e-commerce

Samen Innoveren Rendeert (SIR) is het innovatieprogramma van Pluriform Software & Partners, voor de ontwikkeling van generieke functionaliteit van Pluriform basis. Parallel aan de generieke ontwikkelingen van Pluriform Software & Partners, hebben we een SIR grensloos innovatie groep opgericht. Het doel is om gezamenlijk te innoveren in Pluriform op het gebied van e-logistics en e-commerce. We onderscheiden twee SIR grensloos innovatie werkgroepen: e-logistics en e-commerce.  U of relevante medewerkers van uw organisatie kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden voor deelname aan deze innovatie werkgroep bijeenkomsten. Tevens wordt hier gevraagd uw stem uit te brengen op de verschillende innovatie aanvragen.

E-logistics en e-commerce innovatie werkgroep
We onderscheiden twee SIR grensloos innovatie werkgroepen, een e-logistics en e-commerce werkgroep. Alle relevante medewerkers van uw organisatie kunnen zich aanmelden voor deelname aan de SIR grensloos innovatie werkgroep bijeenkomsten. Elk jaar organiseren we meerdere SIR Grensloos innovatie werkgroep bijeenkomsten. Alle grensloos relaties kunnen innovatie projecten initiëren. De aanvragen hiervoor kunt u kenbaar maken aan onze supportafdeling of via de Pluriform community site. Via nieuwsberichten op het grensloos platform wordt u op de hoogte gebracht van de innovatie aanvragen, die door grensloos relaties zijn geïnitieerd. De intentie is dat gekozen innovatie onderwerpen per definitie worden afgemaakt, dit kan ten koste gaan van het toekomstige SIR budget. Alle stemmen van SIR leden zijn gelijkwaardig.

Innovatieplanning Pluriform 2019 releases (uitslag stemronde 2018 van SIR grensloos leden)
In overleg met grensloos Pluriform gebruikers hebben we onderstaande innovatie onderwerpen geëvalueerd. De SIR grensloos leden hebben in november 2018 voor 55% hun stem uitgebracht op e-commerce- en 45% op e-logistics innovatie onderwerpen. SIR grensloos leden stemde in de Top 3, per saldo 51% (van alle stemmen), op de uitbreiding en verbeteringen van de e-commerce web(shop) portalen. Op basis van de prioritering van SIR grensloos leden, hebben we een innovatieplanning samengesteld voor zowel Pluriform release 2019.1 als 2019.2.

SIR grensloos innovaties voor de Pluriform werkgroep e-logistics (SIR uitslag leden per saldo 45%)

SIR grensloos innovaties voor de Pluriform werkgroep e-commerce (SIR uitslag leden per saldo 55%)

Zet uw kennis ook in op het gebied van e-logistics & e-commerce

Wij zien dat de wensen en ontwikkelingen o.g.v. e-logistics en e-commerce bij onze klanten zo snel toenemen dat het noodzakelijk is om in gezamenlijk overleg meer klant gestuurde innovaties te realiseren. Zo kunnen we garanderen dat u al uw logistieke en commerciële kansen kunt blijven verzilveren. Daar er per onderwerp meerdere innovatieprojecten geëvalueerd zijn, kunnen alle grensloos Pluriform gebruikers stemmen op onderstaande innovatieprojecten.

Wilt u meedenken op het gebied  van e-logistics en e-commerce?

Bekijk dan in welke expertgroep u wilt deelnemen & meld u aan!

Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Bedrijf

Ik wil graag een uitnodiging voor vervolg werkgroep sessies:

Voor de prioritering van onze ontwikkelcapaciteit hebben SIR leden, voor de Pluriform 2019 releases, van de 20- maximaal 11 innovatieprojecten geselecteerd die voor hun organisatie van belang zijn op korte termijn. Wij vragen aan grensloos Pluriform gebruikers, die nog geen lid zijn van SIR, neem ook uw verantwoordelijkheid want Samen Innoveren Rendeert voor uw toekomstige generieke innovaties van uw informatiesysteem. Maak uw stem kenbaar (namens uw bedrijf) en selecteer ook maximaal 11 van onderstaande grensloos SIR innovatieprojecten 2019, die voor uw organisatie van belang zijn.

SIR innovatieplanning 2019 - Werkgroep Pluriform e-commerce prioriteit:

SIR innovatieplanning 2019 - Werkgroep Pluriform e-logistics prioriteit:


Ja, Grensloos mag mij relevante artikelen, downloads, informatie en andere e-mails toesturen


Back To Top