skip to Main Content

Logistieke Apps & Webportalen

De komende jaren zullen de ontwikkelingen op app gebied versnellen. We zien verbeterde mobiele devices en integratie tussen systemen. Functionaliteiten worden mobieler denk dan aan betalen, draadloos opladen, integratie met auto-software en verbeterde scan mogelijkheden door middel van QR en/of NFC.

Webbrowsers worden beter op mobiele toestellen waardoor het makkelijker wordt om websites offline te gebruiken. Het wordt voor burgers makkelijker om mobiel overheidszaken af te handelen en te betalen doordat online identificeren beter gaat.

De groei van het internet off things en haar mogelijkheden maakt dat verbinding van apparaten met het internet soepeler verloopt zodat het uitlezen van informatie op afstand integreert in services en dienstverlening aan bedrijven en consumenten. Kortom er staan spannende ontwikkelingen voor de deur.

Grensloos ontwikkelt apps en webportalen voor logistieke en commerciële toepassingen. Wij bieden nu bijvoorbeeld:

Wilt u de performance van uw portalen verbeteren, een app laten ontwikkelen om uw logistiek te versnellen, het digitale contact met uw klanten verbeteren? Grenzen tussen systemen oplossen, praat dan eens met een van onze adviseurs en lees hieronder er meer over.

Grensloos Job Appl

Formulieren app

Bespaar tijd met digitale proefritformulieren, werkbonnen, urenregistraties, bezoekverslagen, enquêtes en meer! Digitaliseer snel en eenvoudig al uw formulieren in de Grensloos formulieren APP.

CONTACT >
1000 Grensloos Inkoopsoftware Voor Webwinkels

Inkoopsoftware voor webwinkels

De vraag wat, wanneer en hoeveel te bestellen is lastig te beantwoorden. Zeker als u over een e-commerce web portaal beschikt met een groot en diep assortiment.

LEES MEER >
Boxes Small

Magazijnsoftware voor webwinkels

Iedereen kan binnen 5 minuten met deze WMS tool aan de slag… bestellingen worden sneller verwerkt en fouten worden geëlimineerd.

LEES MEER >
Grensloos Pluriform Kwaliteitsportaal

Kwaliteits webportaal voor controleurs

Het kwaliteitsportaal in Pluriform versnelt de communicatiestromen en het efficiënt beheren kwaliteitsmetingen die verricht worden door controleurs, ook wanneer er tijdelijk geen internetverbinding aanwezig is. Doordat dit webportaal een module van de S&OP/ERP Grensloos Pluriform is zijn er géén koppelingen tussen systemen nodig.

CONTACT >
Grensloos App Ontwikkelen

Een eigen app of webportaal bouwen

Wilt u overal en altijd informatie delen met medewerkers en externe relaties? Of d.m.v. het tonen van mooie dashboards op een tablet of smartphone inzicht hebben in de operatie? En vind u maar niet de geschikte app of webportaal waar u naar zoekt? Dan is het ontwikkelen van een eigen app of webportal iets voor u! Het is niet vanzelfsprekend dat u dan van scratch af aan moet bouwen. Grensloos kan u adviseren welk platform het beste bij uw behoeftes past en in welke mate deze het beste technisch aansluit op uw huidige systemen. Dit doen we aan de hand van een procesanalyse.

LEES MEER >
Back To Top