skip to Main Content

De applicatie

Grensloos Pluriform is een bijzondere ERP applicatie. Pluriform is zo gebouwd dat de strategische voordelen van ERP gecombineerd zijn met de voordelen van Best of Breed. Bovendien maakt de gebruikte technologie het voor bedrijven die midden in de business staan mogelijk om snel de organisatie verder uit te bouwen en te optimaliseren.

Lees er hiernaast meer over

Grensloos-Techniek_klein

Alles over innoveren

De wereld waarin u vanochtend wakker werd, ziet er anders uit dan gisteren. De digitale revolutie lijkt grenzeloos te zijn. Uw wereld vol mooie kansen, vergt van uw organisatie om hier daadkrachtig op in te spelen. Time-to-market-technologie, software development en schaalbare oplossingen spelen daarin een grote rol.

Banner_software_klein

Alles over integreren

Is de data binnen uw organisatie moeilijk analyseerbaar? Lijkt uw applicatielandschap op een houtje-touwtje-oplossing? Of heeft u een verouderd platform in huis? Dan is het tijd om uw applicatielandschap te herzien. Eén centrale database, actuele softwarereleases, verticale en horizontale automatisering zijn hierop het antwoord.

Wat is S&OP en e-logistics ERP?

Bij een S&OP-proces is de belangrijkste doelstelling om productie en logistiek zodanig te plannen dat zo goed mogelijk aan de verkoopwensen wordt voldaan en tegelijkertijd de winstgevendheid van het bedrijf optimaal wordt gediend. Juist omdat verkoop- en operationele afdelingen vaak tegengestelde belangen hebben (verkoop wil flexibiliteit, productie wil efficiency) is het belangrijk om de planning van deze afdelingen regelmatig op management team niveau op elkaar af te stemmen.

S&OP: maak goede forecasts

Een vast onderdeel van S&OP is het matchen van verkoop forecasts met de beschikbare voorraden en de productieplanning. Een belangrijke ingrediënt hiervoor zijn goede forecasts van de toekomstige vraag. Er is software op de markt die op basis van historische verkoopcijfers een indicatie kan geven, maar ook verkoopmedewerkers zullen op basis van hun gevoel en marktontwikkelingen hun verwachtingen kenbaar moeten maken. Ook moet worden nagedacht over assortimentsbeheer en het in- en uitfaseren van productfamilies.

Productie-en voorraadplanning

Een ander onderdeel is het vertalen van verkoopcijfers naar behoefte aan producten, onderdelen en materialen. Hieruit vloeit een productie- en voorraadplanning die overeen moet komen met het financiële budget.

Back To Top