skip to Main Content

SIR

Zet uw kennis in en denk mee op het gebied van e-logistics en e-commerce

Samen Innoveren Rendeert (SIR) is het innovatieprogramma van Pluriform Software & Partners. In samenwerking met gebruikers ontwikkelen we generieke functionaliteit voor Pluriform basis. Naast het ontwikkelen van de software door de groep van Pluriform Software & Partners, hebben we een SIR Grensloos innovatie groep opgericht. Het doel is om gezamenlijk met onze klanten te innoveren in Pluriform op het gebied van e-logistics en e-commerce.

Er zijn twee SIR Grensloos innovatie werkgroepen actief: e-logistics en e-commerce.

Onze klanten zijn partijen die ordergestuurd of projectmatig produceren. Producenten met eigen productielocaties, merken, importeurs & exporteurs met externe productie en groothandelsbedrijven, die bedrijfsbreed (kunnen) werken vanuit een centraal Grensloos Pluriform e-logistics & e-commerce informatiesysteem. Na onderzoek constateerden we dat logistieke dienstverleners vaak met veel los aan elkaar gekoppelde applicaties werken. Dit gaat gepaard met remmingen en stagnerende groei. We hebben ons ten doel gesteld om de beste partij te zijn op het gebied van e-logistics en e-commerce software voor logistieke dienstverlenende partijen. Daarom innoveren we dan ook samen met onze gebruikers. U bepaalt voor een belangrijk deel het innovatieprogramma en u test nieuwe software. Met Grensloos Pluriform e-logisitics & e-commerce software bieden we de expertise om voor full service logistieke dienstverleners bedrijf breed te automatiseren vanuit één centraal informatiesysteem.

Proof of Concept project voor potentiële gebruikers
Innoveren doen we bij Grensloos samen met potentiële- en bestaande gebruikers, die hun ambitieuze innovatiewensen op voorhand gerealiseerd willen zien. Ter voorbereiding op uw toekomstige automatiseringsprojecten nodigen wij u graag uit voor een Proof of Concept. U wordt innovatie gebruiker van de Grensloos Pluriform e-logistics & e-commerce software. Als innovatie gebruiker kunt u enerzijds de bestaande functionaliteit evalueren en anderzijds actuele innovaties direct in test- en/of productie evalueren. Op basis van een Proof of Concept project kunnen potentiële partijen lid worden van SIR. Onderstaand kunt u zich aanmelden voor een werkgroep en uw prioritering kenbaar maken voor de innovatie onderwerpen van 2019. Op basis van uw aanmelding, nemen we contact met u op voor een plan van aanpak.

E-logistics en e-commerce innovatie werkgroep
Zoals we al vermelden onderscheiden we twee SIR Grensloos innovatie werkgroepen: een e-logistics en e-commerce werkgroep. Alle relevante medewerkers van uw organisatie kunnen zich aanmelden voor deelname aan de SIR Grensloos innovatie werkgroep bijeenkomsten. Alle Grensloos relaties kunnen innovatieprojecten initiëren. De aanvragen hiervoor kunt u kenbaar maken aan onze supportafdeling of via de Pluriform community site.

Via nieuwsberichten op het Grensloos platform wordt u op de hoogte gebracht van de innovatie aanvragen die door Grensloos relaties zijn geïnitieerd. De intentie is dat gekozen innovatie onderwerpen per definitie worden afgemaakt, ook als dit ten koste gaat van het toekomstige SIR-budget.

Zet uw kennis ook in op het gebied van e-logistics & e-commerce

Wij zien dat de wensen en ontwikkelingen o.g.v. e-logistics en e-commerce bij onze klanten zo snel toenemen dat het noodzakelijk is om in gezamenlijk overleg meer klant gestuurde innovaties te realiseren. Zo kunnen we garanderen dat u al uw logistieke en commerciële kansen kunt blijven verzilveren. Daar er per onderwerp meerdere innovatieprojecten geëvalueerd zijn, kunt u stemmen op onderstaande innovatieprojecten.

Back To Top