skip to Main Content

Wat betekent de Pluriform-techniek voor commerciële-, productie, en logistieke professionals?

Wil uw organisatie on the job nieuwe kansen oppakken? Of hebt u vaak te maken met verandering? Kent u vele variaties? Is snelheid en duurzaamheid een belangrijke factor voor het succes van uw business? Dan zal de programmeeromgeving en techniek van Pluriform, u in het bijzonder aanspreken.

Door het bijzondere karakter is Pluriform niet zomaar een applicatie om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Het is een middel tot groei. Wij kunnen met Pluriform makkelijk en beheersbaar, uw inhoudelijke tempo van verandering en variaties op alle domeinen bijhouden. Zodat u uw nieuwe wensen direct kunt doorvoeren en nieuwe markten kunt veroveren.

Het voordeel voor SAIL Amsterdam 2015 van de Pluriform time-to-market technology

“We zijn in principe continu een winkel aan het bouwen en verbouwen terwijl deze allang voor het ‘publiek’ geopend is. Dit is af en toe lastig, maar we slaan ons er samen met Grensloos Pluriform goed doorheen”, aldus Jan Peter van Wijk (Financieel Directeur SAIL 2015). Op basis van de landelijke adviezen van het RIVM, gaat SAIL Amsterdam 2020 niet door. De volgende SAIL staat gepland in 2025.

Grensloos_pluriform_innovaties_time-to-market-technology_Sail_Amsterdam_kl

Onze bedrijfsbrochure

Maak kennis met Grensloos en lees wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Inspiratiepaper Data Science

Hoe wordt uw organisatie succesvol dankzij het juist inzetten van uw data?

Grensloos en Pluriform

Lees meer over wat het integratieplatform Pluriform voor uw organisatie kan betekenen.

Back To Top