skip to Main Content

Na 25 jaar opnieuw gedoopt

Na 25 jaar opnieuw gedoopt

ESi zag in 1994 het levenslicht. Nu zijn we 25 jaar verder. Een verjaardag om even stil bij te staan en u, onze klanten, te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

In 2018 doopten we het bedrijf opnieuw en noemen het: Grensloos. Grensloos legt haar focus geheel op e-commerce en e-logistics, met als missie om de e-groei van onze klanten mogelijk te maken zodat hun e-IT nooit belemmerend werkt maar juist nieuwe kansen biedt nu en in de toekomst.

Natuurlijk hoort hier een frisse nieuwe look bij getuige onze nieuwe website en corporate brochure. Dat is echter niet het enige. Ons aanbod aan software en diensten is nu veel meer gespecialiseerd op het gebied van e-logistics en e-software. Onze klanten zijn partijen die ordergestuurd- of projectmatig produceren. Producenten met eigen productielocaties, merken, importeurs en exporteurs met externe productie en groothandelsbedrijven die bedrijfsbreed kunnen werken vanuit één centraal Grensloos Pluriform e-logistics & e-commerce informatiesysteem.

We zien nog te vaak dat deze bedrijven losse applicaties gebruiken waardoor problemen ontstaan en kansen verloren gaan. Dit is niet langer nodig. De innovatieve Grensloos Pluriform Software blijft jarenlang bedrijfsbreed inzetbaar. Bovendien kunt u rekenen op 25 jaar ervaring en de know how die we tijdens deze periode hebben opgebouwd.

 

Joost Eras
Algemeen Directeur
Grensloos | e-logistics & e-commerce

 

 

 

Back To Top