skip to Main Content

Vreemde tijden

Het zijn vreemde tijden voor ons allemaal. Het normale leven staat als gevolg van het Corona virus behoorlijk op z’n kop. Grensloos heeft, conform de adviezen van het kabinet en het RIVM, de nodige maatregelen getroffen en volgt de ontwikkelingen op dat gebied nauwgezet. De gezondheid van u, onze medewerkers en leveranciers staat daarbij uiteraard voorop.

Persoonlijke dienstverlening ten tijde van het coronavirus? In lijn met de aangekondigde richtlijnen werken onze mensen daarom tot nader order zoveel mogelijk vanuit huis. Persoonlijke afspraken op uw locatie, of bij ons op kantoor zijn momenteel helaas niet mogelijk. Uiteraard spreken wij u graag per telefoon, of we hebben contact per e-mail of WhatsApp. Indien werkoverleg met het Grensloos-team nodig is, plannen we een video conference call. Voor Pluriform demonstraties, instructies en support op afstand, kunnen we gebruik maken van Teamviewer met video conference! We doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk te blijven verlenen. Alles is erop gericht om kerntaken, zoals de continuïteit van uw Grensloos Pluriform informatiesysteem en de permanente innovatie- en supportcapaciteit te waarborgen.

Ondernemend Nederland zal de komende maanden buitengewoon creatief moeten zijn! Enerzijds blijven inspelen op deze buitengewone omstandigheden, maar aan de andere kant ook doorpakken en kansen benutten in deze onzekere tijden. Grensloos, uw Pluriform Software Partner voor e-commerce & e-logistics staat op scherp, om uw wensen duurzaam en bedrijfsbreed te implementeren vanuit een Grensloos Pluriform informatiesysteem.

Mede namens het complete Grensloos-team wens ik u veel sterkte en succes in de komende periode, zowel privé als zakelijk. Wij staan in ieder geval klaar om u zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden en zijn ervan overtuigd dat we hier samen sterker uit zullen komen.

Hartelijke groet,

Joost Eras
DGA Grensloos e-logistics & e-commerce

Back To Top