skip to Main Content

Pluriform Certified Production branchemodel

Grensloos Pluriform Partner, feliciteert Schelde Exotech met het nieuwe pand te Vlissingen-Oost en onze 30 jarige samenwerking.

Pluriform Certified Production ERP software heeft een rijke historie

Pluriform Certified Production toepassingen kennen overigens een rijke historie, al vanaf 1 juni 1993 toen we een bruikbare Pluriform applicatie ontwikkelden voor Van Rooijen te Oud-Beijerland. Samen met materiedeskundigen van deze klant hebben we in 1993 voor Van Rooijen een optimale productieautomatisering gerealiseerd. Na een referentiebezoek van AKF-Goes aan Van Rooyen, zijn we ook in 1993 gestart met de ontwikkeling van een vergelijkbare oplossing voor AKF-Goes, nu Schelde Exotech te Vlissingen.

In 2011 werd Schelde Exotech overgenomen door de Nimbus Group, van wie we op 1 september de 2011 opdracht kregen om ook Vermeer Eemhaven Group te Rotterdam  te automatiseren met gebruik van Pluriform Certified Production.

Op 21 februari 2019 is Schelde Exotech overgenomen door Pressure Thermal Dynamics (PTD) de partij die tevens de eigenaar is van Verolme Special Equipment te Moerdijk, die anno 2020 vanuit het Pluriform Schelde Exotech productiesysteem ook succesvol werkt met Pluriform. In januari 2021 zijn we gestart, in opdracht van PTD, met een nieuwe implementatie van Pluriform Certified Production voor een nieuwe productielocatie Nordic Custom te Estland (EU).

Back To Top