skip to Main Content

ESi IT heeft niet alleen een nieuwe naam: GRENSLOOS e-logistics & e-commerce

De e-logistieke uitdagingen nemen hand over hand toe

ESi IT Solutions heeft niet alleen een nieuwe naam: GRENSLOOS e-logistics & e-commerce
Joost Eras, algemeen directeur van het nieuwe GRENSLOOS legt uit: “we zien de uitdagingen van de logistiek en commercieel verantwoordelijken hand over hand toenemen. Zij moeten in Nederland niet alleen het hoofd bieden aan 7 miljoen! e-commerce sites. De aantallen orders en verwachtingen van de klanten nemen toe en daarmee de druk op de logistieke kanalen. GRENSLOOS ziet deze uitdagingen groeien en heeft daarom haar focus volledig op het ondersteunen van de commerciële en logistieke functie gericht. Wij garanderen dat uw digitale commerce groei en daarmee uw e-logistieke groei nooit aan grenzen gebonden zal zijn. Om dit waar te maken hebben wij ons logistieke-, marketing- en sales applicatie aanbod sterk uitgebreid.”

Joost benoemt in grote lijnen vier uitdagingen, twee op het digitale commerce gebied en twee op logistiek terrein. “Op digitaal commerce gebied zie ik twee overkoepelende uitdagingen. Groei, autonoom B2B en B2C, door aansluiting met andere platforms en market places. En het blijven waarborgen van een unieke klantervaring op uw digitale commerce apps, sites en portals. Qua e-logistics zie ik ten eerste dat de productie en logistiek ingezet kunnen worden als marketingtool en service. Deze processen moeten soepel verlopen om uw tevreden klanten te behouden. En ten tweede, de uitdaging dat het aansturen van uw totale productie en supply chain team hierin een key factor is.”

GRENSLOOS heeft deze uitdagingen geoperationaliseerd in een nieuw applicatie aanbod. Dit maakt het eenvoudiger om vanuit een goede procesanalyse de meest rendabele automatisering oplossing te kiezen. Joost: “Uw business case staat centraal, als deze sluitend is is de keuze goed onderbouwd en snel gemaakt.”

U kunt de ontwikkelingen volgen en meer lezen over uw uitdagingen op https://www.grensloos.nl/uw-uitdaging/ of op https://www.linkedin.com/company/grensloos/

Back To Top