skip to Main Content

MultiSure kiest voor een projectmatig centraal Pluriform informatiesysteem

MultiSure is een internationaal georiënteerd en onafhankelijk assurantiekantoor, gespecialiseerd in het verzekeren van zeevarenden.

MultiSure richt zich met name op individuele en collectieve verzekeringen voor zeevarenden en aanverwante beroepen alsmede expatriates die wonen en werken in het buitenland en niet kunnen terugvallen op de Nederlandse sociale verzekeringswetten.

Vanuit de historie werkt MultiSure met verschillende verouderde software pakketten, van bekende software partijen, die geen continuïteit meer bieden. Na evaluatie van een centrale oplossing met Pluriform, heeft MultiSure in maart 2018 besloten om vanuit Pluriform CRM met digitale dossiervorming, compleet projectmatig te gaan werken.  De administratie fungeert als een volledige sub administratie binnen de financiële administratie: project, werkorder en projectpost gaan als dimensie mee met elke project gerelateerde boeking. Deze module biedt u de mogelijkheid om uw projecten op allerlei manieren vóór te calculeren, te offreren, uren en materialen te verantwoorden, te calculeren en te factureren. U hebt direct inzicht in alle kosten- en batenoverzicht zowel per project als per werkorder.  Met Pluriform Studio worden specifieke MultiSure toepassingen integraal ontwikkeld, waardoor Pluriform ook voor MultiSure eeuwig jong zal blijven.

Back To Top