skip to Main Content

SIR grensloos planning uitbreiding Mollie als payment provider

Uitbreiding Mollie als payment provider in Pluriform e-commerce webportals

Standaard is op dit moment Ingenico als payment provider opgenomen binnen Pluriform. Daarmee zijn vrijwel alle mogelijke betaalmethodes beschikbaar in de Pluriform e-commerce webportals. Daar verschillende Pluriform gebruikers al een contract hebben met Mollie als payment provider, is het voorstel om naast Ingenico tevens Mollie als pay provider bruikbaar te maken.

SIR innovatieplanning 2019 – Werkgroep Pluriform E-commerce prio:

  • 06) Webshop portal betaalmethode uitbreiding voor payment provider Mollie

Uitbreiding Mollie MT940 iDEAL-specificatie (gereed Pluriform versie 2018.2)

Verschillende gebruikers maken gebruik van Mollie, voor het verwerken van iDEAL-betalingen in hun webshop. Mollie betaald een totaal bedrag uit per dag van de verschillende orders. Hiervoor kan een MT940-bestand worden geëxporteerd en ingelezen worden in je eigen administratie. Het huidige knelpunt is dat je een KBG-rekening kunt aanmaken om het MT940-bestand in te kunnen lezen met als achterliggende grootboek een kas/bank/giro rekening (dus muteren via subadministratie). Om de daadwerkelijke uitbetaling op je eigen bankrekening te kunnen boeken, moet je dat op dezelfde grootboekrekening kunnen doen. Het voorstel is om samen met Pluriform Software een uitbreiding te realiseren, om na de verwerking van reguliere MT940 bankmutaties, tevens een taak te ontwikkelen voor de verwerking van het Mollie MT940 bestand.

Registreer uw stem voor de actuele innovatie aanvragen en wordt lid van de SIR grensloos innovatie werkgroep(en).

Zo beslist u dus mee hoe de ontwikkelcapaciteit wordt ingezet.

Back To Top