skip to Main Content

Nieuw in ons team: Rowan de Jong

Per 1 januari 2020 wordt Rowan aan het Grensloos team toegevoegd.

Momenteel volgt hij een master BI opleiding aan de Tilburg University en het is zijn wens om parallel aan zijn studie te werken om praktijkervaring in zijn vakgebied op te doen.

Rowan de Jong Grensloos

Alle Grensloos Pluriform consultants (& ontwikkelaars), dienen een bovenmatige applicatie kennis te hebben van onze branchesoftware ontwikkelsystemen! Daar we in teamverband projecten realiseren, kan dit ook gespecialiseerde vakkennis zijn in de e-logistiek of e-commerce. We hebben Pluriform consultants die gespecialiseerd zijn voor de implementatie van Pluriform finance, HR, loonadministraties of projecten en uitgeverijen. Ook BI-specialisten passen in dit plaatje die zich verder gaan verdiepen, in de Microsoft Power BI Pluriform koppeling.

Grensloos Pluriform ontwikkelaars zijn Pluriform consultants die, naast hun werkzaamheden als Pluriform consultant bij klanten, ook vanuit de praktijk generieke (web) innovaties in teamverband ontwikkelen vaak in samenwerking met ontwikkelaars van Pluriform Software. De ontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor de werking en continuïteit van onze ontwikkelsystemen.

Back To Top